Thursday, September 6, 2018

SAK Paralel Evren 41. Bolum Tek Ask! Adi Tahir!


Nefes derin bir nefes alir. Mercan'dan saklamaya ici el vermiyordur. Her ne kadar Melis'in sozune itibar edilmeyecegini bilse de herkes gerceklerin farkindadir. Kivanc'in kazasinin, Tahir'e saldirinin arkasinda Vedat vardir.

Nefes Mercan'i arar.

Mercan telefonu neseyle acar " Oy geliiin, kinali da geliiiin! Naber kiz?"

Nefes gulumsemeye calisir " Merco nesen bol olsun bebegim..Ben iyiyim, sukur. Napiyorsun?"

Mercan:" Is'teyim..Nazar Hanim postpartum geciriyor. Aksamlari onunla terapi, gunduz hastalarla..Volkan'i bile goremiyorum. Yine de sukur halimize."

Nefes:" Merco seni bu aksam yemege kacirayim mi?"

Mercan:" Allah be! Valla yapar misin bunu? Kizim bunaldim da! Kosa kosa gelirim."

Nefes icinden Ah be Merco! Soylemesem mi? diye dusunur. " Tamam, cikista bizim restorana gidip kafa kafaya yemek yiyelim. 18:00 iyi mi?"

Mercan: Cok ozledim kiz kiza sohbeti..Benim icin iyidir. Aksama gorusuruz gul yuzlum!"

Nefes:" Gorusuruz yosun gozlum!"

Nefes kapattiktan sonra Tahir'i arar.

Tahir:" Nefesim! Napaysun? Her sey yolunda mi?"

Nefes:" Tahir, ben aksama Mercan'la disarida yemek yiyecegim."

Tahir:" Etma Nefesim da!"

Mustafa:" Noldi?"

Tahir:" Mercan'la yemek yiyecekmis aksama..Soyleyecek yani."

Mustafa:" Haydaa! Hey Allahum yaa!"

Nefes:" Tahir, benim dostuma karsi durust olmak gibi bir sorumlulugum var. Ayrica, iceride bir psikolog gozu de lazim bana. Mercan sadece Vedat'in baldizi degil ayni zamanda cok etkin bir psikolog. Sence de soylemem mantikli degil mi?"

Tahir:" O acidan bakarsan Evet. Ben seni dusuniyrim Nefes. Dostunu kaybetmeni istemem. Dostluk guzeldir ama bu isin ucu onun kardesine dokunacak ve o bunu kaldiramayabilir."

Nefes:" Bizim dostlugumuz bu riske deger askim. Mercan aptal kiz degildir. Ona simdi soylemesem ve Allah korusun bir sey olsa ve bildigimi anlasa o zaman durum daha vahim olacak."

Tahir:" Nefesim Mercan'in kimseye bir sey belli etmemesi lazim. Nazar lohusa, Allah korusun giza bisi olursa omur boyu vicdan azabi cekeriz."

Nefes:" Merak etme Tahir. Ben boyle bir sey olacagini sanmiyorum. Mercan meseleye tamamen mesleki olarak bakabilecek kadar tarafsiz bir kadin. Ben her seyi olmasi gerektigi gibi anlatacagim. Sen beni merak etme..Aksam 9 gibi evde olurum askim."

Tahir:" Ben de geleyim mi?"

Nefes:" Bunu kadin kadina halletmek zorundayiz. Aksam sana her seyi anlatirim tamam mi birtanem?"

Tahir:" Gazan mubarek olsun Nefes. Ne diyeyim, hayirlisi olsun."

Tahir Fatih'i arar. " Abim isin uzadi hayirli olsun. Nefes Mercan'i yemege goturiy. Her seyi anlatacak"

Fatih: "Abi zaten anlatamayacagini dusunmemiz hata. Onlarin dostlugu saglam. Sen merak etme, ben takipteyim."

Murat Tahir'i arar. " Abi adam evde odasina cekilmis..Kadin muhabbetine girmiy."

Tahir; " Sen evin disinda bekle, cikarsa takip et"

Murat:" Tamam abi."

Mercan ve Nefes aksam restoran'in onunde bulusurlar.

Mercan:" Annem delirtecek beni. Bu kadin laftan anlamiyor. Abi su icse yeter o kiza. Onu ye sut yapsin, bunu ic sut yapsin demenin alemi yok. Sutu yapan su! Ic iste bitsin..Kizim ben bu kadinla yasayamam bak burasi kesin. Ben nikahi basar ertesi gun Istanbul'a giderim."

Nefes:" Vedat napiyor Mercan?"

Mercan:" Vedat bir enteresan Nefes."

Nefes:" Nasil enteresan?"

Mercan:" Kizim Nazar'in gecirdigi durum ortada. Kiz 15 dk'da bir aglama nobetine giriyor. Cocuga bir sey olacak diye odu kopuyor. Bezini degistirmesi icin ben zorladim. O derece. Korkuyor kiz. Adam orali degil abi. Adam almis kizini oyun oynuyor, siz halledersiniz diyor. Sanki zerre kadar duygusu yok su kiza. Vallahi gucume gidiyor Nefes."

Nefes duraksar " Mercan, benim sana soylemem gereken bir sey var ama nereden baslayacagim, nasil soyleyecegim, soylersem ne olacak hic bilmiyorum.."

Mercan'in kaslari catilir " Vedat hakkinda mi?"

Nefes:" Evet canim..Kivanc'in nisanlisi konusmus."

Mercan ellerini saclarina goturur " Oy Nefes yavas gel da! Ben galiba bu isin gidisatini biliyorum."

Nefes:"Ne? Nasil biliyorsun?"

Mercan:" Sen anlat arkadasim..Sen hele anlat bi bakalim."

Nefes:" Merco bu nasil anlatilir bilmiyorum ki..Offf! Hayde vira diyeyim..Kiz demis ki frenleri kestiren Vedat'mis. Kiza o gostermis!"

Mercan sakindir.

Nefes" Merco? Iyi misin?"

Mercan:" Devam et Nefes."

Nefes:" Kizin dedigine gore ve lutfen bu kizin sizofren oldugunu aklimizda tutalim, Vedat kiza benim onun nisanlisi oldugumu soyleyip kizi yanlis yonlendirmis ve al freni boyle kesersin git kes nisanlin sana donsun demis."

Mercan hala sakince yerinde oturmus Nefes'i dinliyordur.

Nefes:" Merco bi tepki ver kurban olayim!"

Mercan:" Motivasyonu sensin yani."

Nefes:" Oyle gorunuyor."

Mercan: " Nefesim, sizofren demek birden fazla kisilik barindiran demektir ama o kisiliklerin yalanci olmasi sart degildir. "

Nefes:" Biliyorum...Merco, Tahir saldiriya ugradi. Arkasindan bu haber geldi. Vedat'in tavirlarinda beni rahatsiz eden seyler gozlemliyorum ve isin kotusu kocam bunu bastan beri goruyor! Ne yapacagimi, ne dusunecegimi bilmiyorum Merco..Sen benim en iyi dostumsun. Sana soylemek ve soylememek arasinda cehennemi yasadim ama senden saklayamazdim."

Mercan basini arkaya yaslar. Gozlerinden iki damla yas dokulur " Hep sorguladim biliyor musun? Neden kardesimi secti diye. Nazar iyi kizdir, kalbini bilirim. Icinde gercekten kotuluk yoktur. O Karadeniz'li.. Atara atar, gidere gider yapar ama kici basi oynamaz o kizin. Vedat'in kizina anne oldu o. Vedat'a es oldu. Ama kardesim karsiliginda ne aldi? Adam onu sevmiyor! Ben aptal degilim! Tahir'in seni sevdigi gibi, Volkan'in beni sevdigi gibi sevmiyor!"

Nefes:" Merco cok uzgunum..Nazar bunu haketmiyor."

Mercan isyan eder " Hangi kadin hak ediyor kizim? Kim aptal yerine konmayi hak eder? Bu kiz bu evlilige temiz duygularla girdi. Ama ben bilmiyor muyum Vedat'in onu kendine layik gormedigini?Benim gozum Perus'un evindeki yemekten beri Vedat'in ustunde. Melis sizofren eyvallah ama Kivanc'in frenleri kesildi. Kimse beni bunu Amerika'da okumus bir is kadininin bilip de yapacagina inandiramaz. Nefes su an zor nefes aliyorum ama bil ki sebebi sen degilsin kuzum..Sebebi kardesimin icinde bulundugu cehennem. "

Nefes:" Ne yapacagiz Merco? Ben kocami bilirim. Su an bile biri pesimizde bizi koruyordur. Ben bununla kavga etmeyi birakali cok oldu cunku ben Deli Tahir'le evliyim, onu seviyorum ve Allah'tan o da beni dinliyor. Ama Vedat'i kontrol edebilecek durumda degilim. Ben ancak kocami elimden geldigince kontrol altinda tutmaya calisabilirim. "

Mercan:" Ama ben o durumdayim. Nefes. Anlattiklarin cok aci kuzum ama sana cok tesekkur ederim. Demek ki gozlemlerimde hakliymisim. Hos, hic bir zaman kendi gozlemimi sorgulamadim cunku isimde iyiyim ama yine de isin icinde benim duygusal olarak bagli oldugum biri olunca acaba? sorusunu sordum kendime...Simdi dinle beni bakalim!"

Nefes:" Dinliyorum."

Mercan:" Kardesim lohusa, el kadar bebe var elinde. O hic bir sey bilmeyecek. Ben Vedat'i izlemeye devam edecegim. Hem psikolog hem Mercan gozuyle. Sen Tahir'e sahip cik yeter. Bu isin tehlikeli tarafi Tahir'in dellenmesi degil Nefesim, babamin dellenmesi! Ben gerekirse Vedat'la konusurum ama once neyi kurban edebilecek kapasitede onu gormem lazim."

Nefes:" Nasil yani?"

Mercan:" Babam bunu duyarsa ha o Vedat'i vurur. Simdi gercekci olalim. Benim ailem ultra modern, medeni bir aile degil ama evlatlarini seven ve birbirine bagli bir aile. Benim ogrenmem gereken adamin onceliginin ne oldugu. Ceylan oncelik ama bence sonra sen geliyorsun. Birak Nazar'i, bebegi bile geliyorsa op basina koy! Tahir senin korur, sen kendini korursun. Sokak kavgasinda gorduk bunu. Kardesimi kim koruyacak? Onu ben koruyacagim! Nasil koruyacagimi bilmiyorum. Su an tek dusundugum bu kiz lohusa ve hic bir sey bilmemeli. Benim gozum bu herifin ustunde olacak ve etik olmayacak seyler yapabilirim."

Nefes" Kiz napacaksin?"

Mercan:" Bilgimi kullanacagim. Adam zeki kizim. Ama ben de zekiyim. Mutlaka bir acigini bulurum. Surekli bilgi alisverisinde olacagiz. Ben seni bilirim, sen kocandan bir sey saklamazsin ama gozunu seveyim Tahir'i dizginle. Bu isi ikimiz akil kariyla cozelim, nereye varacaksa varsin ama kan dokulmesin. Gerekirse kanun var, devlet var. Kanun halletsin. Gozunu seveyim bunu yapalim Nefesim."

Nefes:" Tamam Merco, sana soz! Ben Tahir'i dizginleyecegim ama sen de Vedat'a bi alici gozuyle bakmaya devam et. Merco bunun ne anlama geldigini biliyorsun degil mi?"

Mercan:" Biliyorum arkadasim. Kardesim belki bosanir ama onu daha yikici bir seyden koruyabilirsem ne mutlu bana. Bosanmak ölüm degil, sadece bir hayat tarzi degisikligi. Boyle bir adamla evli kalmasi daha buyuk eziyet olacak ona."

Nefes:" Nazar Vedat'i seviyor ama."

Mercan:" Evladini daha cok sevecek Nefes. Evladi var artik. Yemisim onun kocasini. Olacagina varir bu mesele. Kimse ölmüyor merak etme. "

Nefes: "Merco sen efsanesin!"

Mercan:" Sen de oylesin Nefes! Evladin, kocan icin duydugun endise neyse ben de kardesim ve evladi icin duyuyorum."

Nefes:" Sen Vedat'i izle, ben Tahir'i kontrol altina almaya calisayim. Kocam pek dizgine gelen bir adam degil ve benim de onu dizginlemek gibi bir amacim yok. Tahir'i ozgur biraktiginda Tahir gercekten kendini buluyor hepimiz gibi ve Allah'tan laf dinleyen, makul adam. Kocamin bu yonunu cok takdir ediyorum. Merco ben Tahir'den bir sey gizledigimde utaniyorum..O, o kadar akilli bir adam ki ona ne zaman acik acik konussam o hemen olayin ozunu anliyor. Vedat'i anlamasinin da sebebi bu bence. Tahir konunun etrafindaki çeri çöpü anında ayıklayan, olayın özünü gören bir adam. Hic korkma olur mu? "

Mercan:" Nefesim benim korkum Tahir degil. Benim korkum Nazar ve ailem! Herkes Tahir gibi mantikli olamayabilir, benimkiler iyidir ama fevridir ve sen de biliyorsun benimkiler sukunet kavramina pek sicak bakan insanlar degiller. Ailemi seviyorum ama benim 2 destegim sen ve Volkan'siniz. Bana guven. Ben Vedat'i goz hapsinde tutacagim..Sonu nereye varirsa varsin. Dua et olay kontrolumuzden cikip Trabzon stayla bitmesin. Dua et ben kontrolum altinda tutayim. Surekli haberlesecegiz.."

Nefes:" Sen benim en buyuk sanslarimdan birisin Merco!"

Mercan:" Sen de Nefesim! Sen de dostum!"

Nefes gece eve geldiginde Tahir onu bekliyordur.

Tahir:" Nasil gitti?"

Nefes:" Farkindaymis askim."

Tahir:" Ne diysin?"

Nefes:" Vedat'i annemin evindeki yemekten beri takip ediyormus. Cok uzuldu. Caktirmadi ama farkindayim, kiz yikildi. Kardesine cok uzuldu ama Mercan akilli kadin, ne yapmasi gerektigini biliyor. "

Tahir:" Cok uzuldun degil mi Nefes? Kolay degildi degil mi?"

Nefes'in gozleri dolar. " Sevdigini uzmek cok zor Tahirim!"

Tahir:" Aglama guzelim. Biliyrim..Sen aylardir cok guclu duriysin. Benim icin, Yigit icin, kendin icin...Simdi de Mercan icin."

Nefes'in gozleri yaslanir " Sana bunu yapan oysa kanun onun caresine bakacak ama Mercan'in , Nazar'in, Dagdevirenler'in ve bizim yaramiza kim sifa olacak? Tahir, biliyorum bu benim sucum degil ama sana saldiranlari o tuttuysa ben kendimi nasil tutacagim?"

Tahir karisina sarilir. " Gel buraya! Nefesim! Guzel karim! Sen yalniz degilsin. Ben varim, kocaman bir ailemiz var. Benim tek derdim sana bir sey olmamasi. Vedat umurumda degil! Kanun var, polis var ama ben de varim. Ben karima bir sey olmasina izin vermem."

Nefes bu lafi yine duyunca basini kaldirir" Tahir beni iyi dinle askim! Benim kurban edecek kocam yok. Sakin bana bize bir sey olmayacak deme. Kafanda sargi beziyle yatiyorsun su an. Ben seni kaybetme korkusunu 2 kere yasadim, sen hic yasamadin ve umuyorum yasamazsin. Berbat bir his bu! Sen beni nasil seviyorsan, ben seni oyle seviyorum. Bana kahraman  degil, akil ortagi lazim. Simdi, su pelerinini sirtindan cikart ve benimle kafa kafaya ver lutfen. Ne yapacagiz?"

Tahir:" Oyle olsun Nefes Kaptan! Cok zor bir sey istiysin benden..Benim canimi, yarimi operasyonun parcasi gibi gormemi istiysin..Yuregim yana yana sana boyun egecegim ben. Cunku sen benim her seyimsin! Sordun soyleyeyim. Adami kontrol atlinda tutacaksin. Nefes alamayacak. Hastane programi, eve gidis saati, attigi adimi bileceksin. Yaptigi en ufak seyi baga soyleyeceksin. Sonra bana geleceksin. Kollarima! Ve ben her gun, her Allah'in gunu diyecegim ki sukur bugun de sag salim geldi!" Tahir'in gozleri dolmustur.

Nefes:" Askim...Ozur dilerim. Seni uzmek istemedim."

Tahir: " Uzulmedim. Sen baga bakma, ben biktim bu heriften! Biktim kafami cevirdigim yerde onu gormekten! Nefes almasindan biktim ula!"

Nefes Tahir'in yuzunu elleri arasina alir " Askim!.."

Tahir karisina bakar " Ben seni oyle severim ki ha bu canimdan vazgecerim! Onu oldurmeme ramak kaldiydi biliy misin? Bize o kadar zulmetti ki kacirdim bir gun gemiye astim bacaklarindan crane'e dayadum silahi basina ve vuracaktim."

Nefes:" Ne? Ne zaman? Anlamiyorum"

Tahir:" Sen de ben uyurken, ben diyeyim hepiniz uyurken! Allah korkusunu bile atmisim artik icimden tetige basmak uzereyken yilan baga senin Ceylan isminde duymayan bir kizin oldugunu ve kizini senden kacirdigini, cocugu gormen icin onu hayatta birakmam gerektigini soyledi. Dedi ki " Beni oldureceksin Tahir ama simdi degil!" O gunden beri merak ediyrim, acaba olumu bir gun benim elimden mi olacak diye?

Nefes'in kaslari catilir " Hayir olmayacak. Tahir gercekler er gec ortaya cikar ve hak yerini bulur ama kanun saglayici bizler degiliz. O cezasini da belasini da bulacak ama bizden degil. Benim ne mezara ne de hapise gonderecek kocam var! Gozunu seveyim at su dusunceleri aklindan cunku ben cok rahatsiz oluyorum."

Tahir Nefes'in yuzunu oksar " Tamam, hayde dert etme sen bunlari. Benim icin onemli olan senin canin, ailemiz. Sen bakma benim onceden yasadigim travmalara."

Nefes:" Ve benim tek istedigim senin caninin sagligi! O can benim de canim! Anlasmamiz boyle hatirlatirim."

Tahir Nefes'i kollarina alir " Bilmez miyim?  Deli Tahir'in deli karisi! Bilmez miyim?

Nefes Tahir'e bakip guler " Hastayim sana be! Hastayim!"

Tahir guler" Baak! Geyik Hanim aska geldi. Gozlerime hastaydun di mi?"

Nefes guler " Valla artik sadece gozlerine degil..Ask sen olunca arada boyle cosuyorum napayim? Bendeki de can be Deli Tahir!"

Tahir guler " Nefes beni bu hayatta bu kadar gulduren bir sensin be yarim..Ula 2 dk'da ciddi konusmadan bizi buraya nasi getirdun hayret ediyrim.."

Nefes kocasina sarilir " Bizim dunyamizda umitsizlik, negatiflik yok kocacigim..Ha boyle alirum ortamin negatifini, salarum pozitifi.Simdi op bakayum beni!"

Tahir guler " Oy! Emredersun karicum! " ve oper.

1 ay su gibi gecer. Yeni evliler evlilige alismislardir. Haftasonlari bas basa kalmak icin Tahir, Nefes ve Yigit Nefes'in evine gidip kaliyor, aile baglarini guclendiriyordur. Yigit'in kendilerine ozel hayata alismasi icin Tahir ve Nefes bunu yapmayi ozellikle istemistir.  Bas basa kaldiklari zamanlar en cok ilerleme kaydettikleri zamanlardir. Nefes ve Tahir Yigit'i ozel okula gondermeyi dusunmus, ona yeni hayatinda yepyeni bir baslangic yaptirmayi hedeflemislerdir.

Tahir:" Yigidim, biz annenle dusunduk dedik ki bizim kucuk kurt'u soyle havali bi okula mi gondersek? Balim'la ayni okula mesela. Ne dersun?"

Yigit:" Balim'in okuluna mi? Gosterdi bana Balim, cok guzel onun okulu ama..." Yigit basini onune eger.

Nefes:" Ama?"

Yigit:" Anne benim okulumda yurttan kardeslerim var. Simdi siz benim ailem oldunuz ya, zaten goremiyorum bir de ben baska okula gidersem onlari ne zaman gorucem?"

Tahir ve Nefes birbirlerine bakarlar. " Sen cok mu ozledin kardeslerini?"

Yigit basini onune eger " Azicik cok."

Nefes Yigit'i kucagina alir. " Bugun Cumartesi. Ben Birgul Hanim'i arayayim, izin alayim, onlara pastalar oyuncaklar alip gidelim ister misin?"

Yigit'in gozleri parlar " Heyyyooo! Isterim!"

Tahir guler " Benim merhametli oglum! Aslan parcam benim! Hayde kalk madem gidelum gorelum arkadaslarini."

Yigit yurt'ta arkadaslariyla ozlem giderirken Tahir ve Nefes Yigit'in okul isini konusurlar.

Nefes:" Ingilizce ogretmeni tutariz, ben de ogretirim o acigi boyle kapariz. Ozel okul istemiyorsa ilk seneden zorlamayalim derim."

Tahir:" Bugunun sonunda belli olur durumu. Yigit'i yasadigi ortamdan aldik zaten, bir de arkadaslarinin oldugu okuldan alirsak temelli yalniz kalmasindan korkarum."

Aksam ustu eve donerken Tahir Yigit'e sorar " Ee Yigit Kaptan, arkadaslarini gordun hasret giderdun..Mutlu misin?

Yigit:" Cok ozlemisim..Bana hep evi, sizi sordular. Okula gelicem mi diye sordular."

Tahir:" Sen ne dedun?"

Yigit:" Gelicem dedim ama obur okulda da Balim var."

Nefes Tahir'e bakar " Ben Pazartesi Ingilizce hocasi aramaya basliyorum o halde."

Tahir Yigit'e doner " Yigit'im, Balim senin ablan. Onu hep gorursun. Senin okulun iyi bir devlet okulu sen de orada basarili bir ogrencisin. Biz anan baban olarak senin en iyi egitimi almanu isteriz, bizim baska bir istegimiz yok. Sen oku, buyuk insan ol isteriz. Ama sen okulunda arkadaslarinla mutluysan o zaman oraya devam edeceksin. Biz seni zorlamayuz tamam mi aslanim?"

Yigit gulumser " Tamam. Belki seneye baska okul isterim ama simdiden bisi diyemicem."

Nefes guler " Tamam anlastik Yigit Kaptan. Seneye tekrar konusuruz."

Yigit:" Baba ozel okulda okuyan daha mi buyuk insan oluyo?"

Tahir:" Kim demis? Baban devlet lisesi mezunu, Turkiye'nin en iyi universitelerinden birini bitirdi, muhendis cikti."

Nefes:" Annen kolej mezunu, doktor oldu..Yani sen yeter ki calis, iste, biz de seni gucumuz yettigince destekleyelim, sen yine buyuk insan olursun oglum."

Yigit:" Ben kaptan olcam, bi de pilot olcam!"

Tahir:" Kaptan pilot ol o zaman. Yigit Kaptan. Valla cok havali durdi. Gemici babanin pilot ogli..Deniz bende, hava sende! Ben begendum bu isi Yigit Kaptan!"

Nefes:" Benim oglum buyuyecek Kaptan Pilot olacak annesiyle babasina dunyayi gezdirecek ama once Ingilizce ogrenecek."

Yigit:" Noooo!"

Nefes guler " Yessss!"

Gecen 1 ay icinde Mercan cephesinde durum sessizdir. Nefes'le telefonda konusup karsilikli bilgi alisverisinde bulunur.

Mercan:" Nazar duzelmeye basladi. Terapi ayagina her gun onlara ugruyorum. Yarim saat de olsa oturuyor, konusuyorum. Vedat bebekle ilgili. Nazar'a da iyi davraniyor. Sende durum nedir?"

Nefes:" Vedat benimle mumkun mertebe muhattap olmuyor. Toplantilarda benden uzakta oturuyor. Yemek aralarinda yanima gelmiyor. Su gecen zamanda toplasan 2 kere selamlasmisizdir o kadar."

Mercan:" Bu da normal degil. Ya Melis hayal gordu ya da Vedat su aralar dusuk profil gidiyor. Biz gozumuzu ayirmayalim ustunden."

Nefes:" Nereye kadar Merco? Bak sen de huzursuzsun, ben de, Tahir de ama bunun bir yerde bitmesi lazim. Vedat'i omur boyu takip edemeyiz ki. "

Mercan:" Nefes bir insan kendisini maksimum 3 ay saklayabilir. 2 ay daha devam edecegiz buna. Ben etmek zorundayim. Kardesimi guclendirip ayaklandirana kadar bunu yapmak zorundayim."

Nefes:" Elbette. Tamam o halde ortak! Ajanliga devam."

Mercan:" Yapacak bir sey yok Nefesim. Goz ardi edilemeyecek kadar buyuk bir risk bu. Hayde operim kuzum..Yarin yine konusuruz."

Nefes ve Asiye dugun hazirliklarini yaparken Tahir iyilesmis Nefes'le ev aramaya baslamistir. Fatih hala Nefes'i takip ediyor, Murat gozunu Vedat'tan ayirmiyor aksam olunca herkes evine donuyor ve sohbetlerine kaldiklari yerden, Vedatsiz devam ediyorlardir.

Nefes:" Yigit'im, okul basliyor..Haziriz, her seyi aldik. Sen hazir misin kuzum?"

Yigit:" Hazirim anne! Bu sene gidicem ve diycem ki benim annem babam var artik!"

Tahir'in gozleri dolar " Var tabii ya aslanim! Aslan gibi anan baban var senin. Ilk gun biz goturecez seni okula zaten."

Nefes Yigit'i kucagina alip Tahir'in yanina oturur " Sana biri bir laf ederse kimi cagiracagini biliyorsun degil mi?"

Yigit " Biliyorum..Babami!"

Nefes" Ne?"

Tahir guler " Cocuklari tehdit etmeyen benim Nefes. Ne sasirdun?"

Nefes" Bak yaa! Aninda sattin ha Yigit Kaptan."

Yigit guler " Babam daha sakin anne, kabul edelim."

Tahir" Goooool!"

Nefes" Babanin sakin oldugu tek yer orasi ama neyse birtanem..Canin sagolsun!"

Yigit guler " Anne kabul et tehdit ediyosun sen. Babam etmiyo. Benim karizmami bozma okulda."

Nefes:" Nee? Karizmani mi? Bak sen suna yaa! Tamam soz uslu durucam. Baban konussun orada."

Tahir :" Babasinin ogli! Aferum aslanım..Ananin tek susacagi yeri buldun ya bu vatan sağa minnettar!"

Nefes Tahir'e donup gozlerini devirir " Aksama gorusuruz yarali kaplan!"

Tahir" Agir tehdit yok Geyik Hanim! Bak su an agir tehdit ediysin..Faul var!"

Nefes guler " Sen de ona gore ayagini denk al bence."

Tahir gulerek karisina sarilir ve kulagina fisildar " Artik iyilestim..Bence almasam artik?"

Nefes:" Firsatci Tahir! Aksama düşünürüz o zaman." deyip goz kirpar.

Tahir:" Söz mü?"

Nefes:" Söz!" Haha! Aksama gorusecegiz Tahir Bond!

Nefes hastane'ye giderken pesinde Fatih'in oldugunun farkindadir. Aniden arabayi bir pastanenin onune ceker . Fatih apar topar saga yanasir.

Nefes arabadan inip Fatih'in yanina gider.

Nefes:" Naber?"

Fatih:" Yenge..Eee! Sey!.. Sen nerden ciktun yaa! Ha ha!"

Nefes:" Yemezler! Arabadan cik da suradan pogaca alip yola devam edelim."

Fatih arabadan iner " Ne zamandan beri biliysin?"

Nefes:" Yaklasik 1 aydir. Bu abin hic akillanmayacak degil mi?"

Fatih:" Sanmam. Kocan deli, yapacak bisi yok. E madem biliydin beni niye azat etmedun ya?"

Nefes:" Cunku sana mustehak! Kankaligimizi cope attin, gittin abinle is birligi yaptin. Kocam'a da gelecek sira. Simdiye kadar iyilessin diye sesimi cikartmadim ama artik onun da sirasi geldi. Hadi gel, pogacaları hastane'de cayla yeriz. "

Pogaca aldiktan sonra Nefes Tahir'i arar : " Askim, Fatih'le pogaca aldik, yola devam ediyoruz haberin olsun."

Tahir sok olur. Oy nenem! Basilduk!

Tahir derin bir nefes alir " Nefes, direkt sadede gelecem. Simdi sen baga kizginsindur. E hakkindur! Ama bu durum diyrim, aksamki plani etkiler mi? Etkilemez degil mi? Etkilememeli bence!"

Nefes:" Kapatiyorum!"

Tahir:" Nefes etma!" Karima daha dokunamadim la! Ula Fatih! ULA FATIH!

Nefes Fatih'le pogaca yerken konuya girer " Fatih, Vedat hastane'ye dondu ve benimle mesafesini koruyor. Her hangi bir sey de yapmiyor gordugun gibi. Bence sen beni izleme, abinin yaninda bulun bundan sonra."

Fatih: " Ben de onu dusuniyirdim ama aksama konus kocanla azat etsin beni madem. Ya bu adamlari hala nasil bulamadilar yenge?"

Nefes:" Adamlar tetikci itler. Onlardan cok var. Salih de pesinde bu isin. Bugun yarin bir seyler duyariz insallah."

Fatih:" Insallah. Abim gemiye cikmaya basladu. Yanunda her daim tayfa var. Arabaya binmeden arabayi kontrol ediy, evin onunde kameralar var. E sen de Vedat senden uzak duriy diysin..Insallah yanilmis olan biz olalum da bir maraz cikmasun."

Nefes:" Mercan diyor ki 2 ay daha devam etmeliymisiz. Kiz da hakli Fatih. Kardesi soz konusu."

Fatih:" Olmaz mi ya! Gaybana'nin tekiyle evli gardesi. Mercan iyi dayaniy ha. Cemil Abi duysa ceker vurur Vedat'i."

Nefes:" Allah korusun diyelim..Hadi sen gemiye git artik istersen. Tahir'e de selamimi soyle."

Fatih guler " Aksama senlik var diysin."

Nefes:" Eh azicuk!"

Gun icinde Nefes Vedat'la koridorda karsi karsiya gelir. Vedat selam verip yanindan gececekken Nefes Nazar'i sorar. Amaci ufak bir nabiz yoklamasi yapmaktir.

Nefes:" Nazar nasil?"

Vedat durur ve Nefes'e bakar " Gayet iyi sagol."

Nefes:" Okan iyi emiyor mu? Her sey yolunda mi?"

Vedat:" Hic bir sorun yok, sagol." Vedat gozlerini Nefes'e dikmis ciddi bir ifadeyle bakiyordur.

Cok ozledim seni Nefes!

Nefes:" Sen nasilsin?"

Vedat'in bakislari yumusar. " Idare ediyorum. 1 aydir bana nasil oldugumu soran ilk kisisin biliyor musun? Su aralar evdeki en onceliksiz kisi benim."

Nefes:" Sen yeni dogum yapmis esine bakiyorsun, yeni bebegine bakiyorsun ben de Tahir'e baktim, ogluma bakiyorum. Pek farkli degiliz Vedat. Ama bu gunler de gelip gececek. "

Vedat:" Ahh Nefes! Butun mesele de bu ya. Biz seninle ayni kumastan kesilmis gibiyiz. Meslegimiz, zevklerimiz, yasadigimiz sorunlar bile ayni. Bu kadar ayni olmamiz sence de cok ilginc degil mi?"

Nefes:" Evet ikimiz de cerrahiz, ikimiz de Trabzon'luyla evliyiz, ikimiz de cocuk sahibiyiz, ikimiz de sorunlar yasadik. Ama bizden binlerce var. O kadar da ozel bir durum degil bu. Hem bu konu sen ben meselesi degil, bizim ayri hayatlarimiz var."

Vedat gozlerini kirpmadan Nefes'e bakar Simdilik! " Oyle olsun! Tahir'e saldiranlar bulundu mu?"

Nefes Vedat'a bakar " Hayir bulunamadi ama Tahir su an cok iyi. Onemli olan da bu. Dedigim gibi dertler gelir gecer, saglik olsun, o yanimda olsun bana yeter. Adamlar elbet yakalanacaklar."

Vedat:"  Kurtarılamasaydı ne yapardın?"

Nefes gozlerini Vedat'a diker. Mesela seni oldurur muydum Vedat? Yoksa kanun'a mi birakirdim? Tahir'in seni gemi'de crane'e baglayip kafana silah dayamasi gibi ben de o insanliktan ciktigim noktaya gelir miydim? 

Nefes dusuncelerini toparlar ve sukunetini koruyarak konusur " Ayniyiz dedin ya Vedat. Nasil ayni olmadigimizi soyleyeyim. Oncelikle, boyle bir dusunce aklimin kosesinden dahi gecmedi cunku benim inancim var. Biz Tahir'le hic ayrilmayacagiz! Birbirimize soz verdik. Bu cok derin bir inanc ve biz buna inandigimiz surece bizi ayiracak hic bir guc olmayacak. Sen esini kaybettin ve tekrar evlendin..Senin icin uygun olan secenek oydu, ben yapmam. Benim icin ya Tahir'dir ya da hic kimse. Benim icin tek ask var onun adi da Tahir! Bu da cok derin bir inanc. Seninle ayrildigimiz yer burasi iste. Yani, yuzeyde ayniyiz ama aslinda cok farkliyiz. Benim simdi hastama bakmam lazim. Nazar'a selam soyle olur mu?"

Vedat Nefes'in arkasindan bakar. Buyuk konusmamak lazim su hayatta. Yasamadigin bir duygu icin ahkam kesmemek lazim. Askim sen bu aralar fazla ahkam keser oldun ama inanc konusunda haklisin. Benimki de cok derin bir inanc. Bize olan inancim senin Tahir'ine olan inancindan buyuk. Bakalim hangimiz galip gelecegiz Nefes? Tahir sensiz kaldiginda senin kadar inancli kalabilecek mi?

Asiye:" Gi ana kiz istemiy diyrim ya! Sen su gizin tarzini cozemedin mi daha? Giz kina istemiy!"

Saniye:" Gelin burasi Trabzon. Kina yapmayup da napiciz?"

Asiye:" Saniye Hanum kina'yi giz evi yapar. Orasi bize dusmez. Giz nasil istiyse oyle olacak. Aaa vallaha bogaldum ha!"

Saniye: "Eski koye yeni adet getirmeye bayiliysiniz."

Nefes aksam is'ten geldiginde ogluyla bahcede oynamis, Mercan'la konusup Vedat'la olan sohbetini anlatmistir. Mercan tum konusmayi not etmis ve yorumunu sona saklamistir.

Mercan:" Ayniyiz diyor. Bunu ilk defa soylemedi degil mi?"

Nefes:" Hayir ilk degil. Tahir'e saldiranlari da ilk kez sormuyor. Ama Tahir'in nasil oldugunu 1 kez bile sormadi."

Mercan:" Nefes o adamlar bulunmazsa elimizde pek bir sey olmayacak. Su ana kadar gozlemledigimiz hic bir seyin elle tutulur yani yok."

Nefes:" Ama ben artik sıkıldım Mercan. Ben aklımda bu şüphe ile her gün bu adamla yüz yüze çalışamam. Özel hastanelerden teklif geliyor. Birine geçeceğim."

Mercan:" Belki de boylesi en hayirlisi olacak canim..Neyse, yarin yine konusuruz."

Nefes telefonu kapattiginda Tahir bahceye cikmis karisini bekliyordur.

Nefes:" Oooo Tahir Bond! Nasilsiniz efendim?"

Tahir dudagini buker " Nefesim, sevdam! Cok ozledim seni! Gel kollarima!"

Nefes:" Yemezleeer! Hic oyle sirnasma, riv riv'den kacisin yok."

Tahir Nefes'i kollarina alir " Tamam da yolla gelsin!"

Nefes:" 1 aydir beni uyuttugunu mu saniyordun sen? Hic mi farketmiyorum acaba ezbere bildigim plaka'yi?"

Tahir:" Ha 1 aydir biliysin demek. E iyi madem, sinirin falan gecmistir coktan! Hem soz verdin baga bu aksam icin. Sozden donmek olmaz!"

Nefes:" Tahir civima canim! Ya sen hangi akla hizmet pesime Fatih'i taktin? Hani soz vermistin bana? Ben sana guvenemeyecek miyim be adam?"

Tahir:" Yavaaas! Taktuysak naptuk? Karimizi dusundugumuz icin yaptuk! Hem saga mudahale eden olmadi, esir eden olmadi.. Usul usul izledi o kadar. Ben saldiriya ugramisum, karimi korumasiz birakmayacaktim herhalde. Neyse, aksama affettiririm ben kendimi."

Nefes" Tahir yemin ediyorum bazen sana laf anlatmak mumkun olmuyor. Hic uste cikmaya calisma, hatalisin. Hala aksam diyor ya! Benden niye sakliyorsun? Niye benden izin almiyorsun?"

Tahir:" Izin vermezdun da ondan! Tamam da! Cezam ne? Nolur bak insafli ol 2 aya yakindur elimi degdirmedum saga, aci baga!"

Nefes:" Dugune kadar cezalisin."

Tahir" Etma! Gozunu seveyim etma! Kurbanin olayim etma!"

Nefes:" Ettum bile! Haydi gel iceri gecelim."

Tahir:" Merhametsiz Nefes!"

Nefes:" Deli Tahir!"

Tahir: " Ben karima dokunamazsam biz Mavi'yi ne ara yapacaz ya? Boyle ceza mi olur? Insaf!"

Nefes:" Tahiiiiir! Bogaldum, vallaha bogaldum!"

Fatih o sirada eve gelip arabayi park eder.

Tahir gozlerini kisip Fatih'e bakar " FATIIIIIIIIIIIH!"

Fatih:" Aha sictik!"

Perran dugun haftasi gelmis, hazirliklara baslamistir. Asiye ve Perran ikilisi dugun hazirliklariyla ilgilenirken erkekler dugunun yapilacagi oteli ayarlamislar, Nefes ve Tahir pasta ve menu'ye karar vermis, davetiyeler dagitilmis, kina mi bekarliga veda mi tartismalari sonucunda Nefes Asiye, Mercan ve Sinem'le bekarliga veda yapip, ertesi aksam da Saniye icin kina yapmaya karar vermistir.

Nefes:" Asiye Abla gecen sefer Tahir'in basini bekledigin icin gelememistin ama bu sefer sanslisin. Oyku Gurman yine konsere geliyor. Bekarliga veda gecesini o konser'de yapalim diyorum."

Asiye: " ALLAAAAH! Yapalum elticum! Oh be bi de ben felekten bi gece calayum."

Tahir Ali'yle telefonda konusmus, dugune davet etmistir. Ali kina gecesinin yapilacagi gun gelecektir. 2 gun sonra da dugun olacaktir.

Nefes Yigit'e smokin almis, Tahir papyon fobisinde israr ettigi icin Yigit'e papyon yerine babasiyla bir ornek olmasi icin kravat almistir. Kaleliler tam kadro takim elbiseleri ve gece elbiseleriyle dugune hazirdir. Sinem bekarliga veda partisi icin gelecek, Salih ondan 1 gun sonra Trabzon'a gelip erkeklerle yemek yiyecektir. Mustafa dugun icin orkestra ve horon ekibini ayarlamis, herkes heyecanla Nefes ve Tahir'in dugununu bekliyordur.

Nefes dugun haftasinda ameliyatlarini ayarlamis ve izin almistir. Dugune kadar olan sure icinde Tahir ve Yigit'ten izin alip kendi evine gecmistir. Tahir'le bulduklari evin mutfagini renove ettirdikleri icin kendi evlerine dugunden ancak 2 hafta sonra tasinabileceklerdir. Herkes mutlu, herkes umutlu, butun isleri tikir tikir yolundadir. Tahir'in doktor kontrolu iyi gecmis, hic bir sorun yoktur. Tahir artik damat olmaya hazirdir.

Bekarliga veda gecesi icin Mercan ve Sinem birlikte alisveris yapip gerekli tum malzemeleri almislardir. Asiye ve Perran da kina gecesinin hazirliklarini yaparlarken Nefes Tahir'le mobilya alisverisine cikip kendilerine yatak odasi almislardir. Nefes'in koltuk takimlari ve yemek odasi cok kaliteli ve yeni oldugundan onlari Nefes'in evinden tasimislar, evin mutfak haric her yerini yerlestirmislerdir. Herkes yorgun ama herkes mutludur.

Bekarliga veda gecesi'nde Nefes kizlarla bar'a giderken Mustafa tum erkekleri yemege goturmustur. Saniye ve Perran ise Osman Hoca'yi yemege davet etmisler, birlikte keyifli sohbetler edeceklerdir.

Nefes bekarliga veda gecesi icin mini beyaz bir elbise giymis, basina kizlarin aldigi duvak'i takmis, Mercan ve Sinem ustlerinde Gelin'in nedimesi t-shirtleri altlarinda skinny jean'leri ile geceye hazirdirlar. Asiye skinny jean giymemekte direndigi icin altina Nefes'in de zorlamasiyla uzun arkadan yirtmacli bir kot etek giymistir. Nefes etegin altina beyaz Converse'ler almis, Asiye'yi genc kiza cevirmistir.

Mustada:" Kot etek!"

Asiye:" Yakismis mi?"

Mustafa siritir " Hee! Pek bi genc isi olmus Asiya! Benim hosuma gitti."

Asiye;" E bundan sonra daha cok giyerum kocacum!"

Mustafa:" Hee! Hele bi don hele!"

Asiye suzulerek doner. Mustafa" Ula o yirtmac nereye cikiy?"

Asiye:" Abartmayalum kocacum. Hayde sen de giyin Salih az sonra gelir."

Mustafa:" Asiya 18lik genc kiz gibisin gizim ha! Hey masallah!"

Asiye sacini savurur " E genc, yakisikli kocam var, arada yapmak lazum..Gece gorusuruz!"

Mustafa :" Hee! Heheheheeh! ...Ula! Biz gece gelecez efendi gibi oturun konserinizi dinleyun asilan olursa yakarum Allahuma!"

Asiye:" Mistafa! Bizi burada herkes taniy gocacim rahat ol sen.."

Kizlar hep birlikte bar'a giderken erkekler restoran'in yolunu tutmustur.

Oyku Gurman gece 10 gibi sahne alir. O vakte kadar kizlar bardakilerden gelen tebrikleri kabul etmisler, birlikte konusup egleniyorlardir.

Oyku Gurman sahneye cikmadan once seyircilere goz atmis ve bekarliga veda grubunu gormustur.

Mercan:" Nazar mesaj atti. Vedat'in halasi rahatsizlanmis, Ceylan'i da alip apar topar Istanbul'a gitmis. Kiz evde yalniz. Anama haber vermis de Allah'tan anam gidiyor simdi"

Nefes:" Yapma ya! Gecmis olsun."

Mercan:" Ceylan'i niye aldi ki onu anlamadim. Cocugu gece gece suruklemenin anlami ne?"

Nefes:" Kadinin durumu ciddiyse belki son kez gorsun istemistir Mercan."

Oyku Gurman sahne alir.

Oyku:" Hosgeldiniz! Sefalar getirdiniz!"

Asiye:" Hosbulduk Oykucugum!"

Mercan:" Kiz Asiye Abla ne icti?"

Nefes:" Soda!"

Mercan: " Masallah kafa dogustan dumanli demek."

Nefes guler " Hahaha! Kizim Asiye Reis o, ona her yer Trabzon!"

Oyku:" Aramizda bir gelin var gordugum kadariyla...Hayirli ugurlu olsun, Allah mesut etsin!"

Asiye bagirir " Tesekkurler Oykucugum! Allah seninkini de tamamina erdirsun insallah!"

Butun bar guler. Nefes, Mercan ve Sinem kafalarini birbirlerine gomup gulerler.

Sinem: " Asiye fikra gibi kadin ya. Ay isiycem!"

Nefes:" Sinem o krali gelse tanimaz! Oyle bir ozguven!"

Oyku gulerek " Sagolun amin! Siz ne sekersiniz oyle!"

Asiye:" Teveccuhun canum! Seni cok seviyrim. Eltimin ginasini yapiyriz bu gece..Geldik seni izlemeye. Hadi sesine zeval gelmesun canum!"

Oyku guler " Adiniz nedir?"

Asiye:" Asiye Kaleli!"

Oyku:" Asiye Hanim, sizi kendime cok yakin buldum. Ilk sarki sizin icin geliyor. Ama musaadenizle sizi sahneye yanima davet etmek istiyorum. Bence bunu birlikte soylemeliyiz."

Asiye:" Kiz olur mu oyle? Ayup olmasun?"

Oyku guler " Estagfurullah, seref verirsiniz."

Bar'dan alkis sesleri yukselir " Asiye! Asiye! Asiye!"

Asiye:" Eh tamam peki! Oyku bak gocam gelip de afkurursa suclusu sensin ha!"

Asiye tum bar'i kahkahaya bogmustur.

Oyku:" Tamam Asiye Hanim, ben butun sorumlulugu ustume aliyorum. Buyurun lutfen!"

Bar'dan biri bagirir " Asiye Yenge, Mustafa Abi'm gelsin gorsun karisiyla gurur duysun!"

Asiye sesin geldigi yere bakar " Hakan! Ramize Teyze'nin oglusun sen he mi?"

Hakan:" He Asiye Abla!"

Asiye:" Anana selam soyle! Hayde ben sahneye madem! Allah vere de rezil olmayak!"

Nefes, Mercan ve Sinem " Asiye! Asiye!" diye tempo tutar.

Asiye sahneye alkislarla cikar. Oyku orkestra'ya doner. " Vay aman vay!"

Asiye hemen el cirpmaya baslar.

Oyku:" Haydi Asiye! Evlerinde lambalari yaniyor, goz goz olmus cigerlerim kaniyor."

Asiye:" Beni goren deli olmus saniyor, olurum de ayrilamam yar senden!"

Butun bar ayaklanmis Oyku ve Asiye'nin sarkisina eslik ediyordur. Nefes, Sinem ve Mercan yerlerinde oynarken bar'dakilerden masalarina tebrik ickileri geliyordur.

Asiye:" Guzel eltim icin soyleyelum hayde! Aman bir guzeli sevip de alamazsan, alamazsaaan"

Oyku:" Ismini aleme rusva eyleme, eyleme, eylemeeee!"

Bar daha ilk sarkidan havaya girip egleniyorken iceriye Kaleliler, Ali ve Salih girer.

Mustafa karisini sahnede gorunce gozleri yerinden cikar. Tahir direkt olarak gozleriyle Nefes'i arar. Nefes'leri gorunce hepsi yanlarina giderler.

Tahir:" Nefesim noliy?"

Nefes Tahir'i gorunce geri cekilir " Oy nenem basildik!"

Mustafa herkesi yarip sahnenin onune gider. Asiye Mustafa'yi gorur " Aha geldi benimki! Oyku ne edecuk?"

Oyku guler ve Asiye'ye egilir " Adi ne?"

Asiye:" Mistafa"

Oyku:" Bana birak!"

Oyku Mustafa'ya sarki soylemeye baslar " Her aciya dayanamaz bu yurek, olurum de ayrilamam yar senden! Efendim bu sarki Asiye Hanim'dan kiymetli esi Mustafa Bey'e geliyor. Hosgeldiniz, sefalar getirdiniz Mustafa Bey! Millet! Mustafa Bey'e hosgeldiniz diyelim mi? Mustafa Abi hosgeldin!"

Mustafa saskinlikla etrafina bakar. Butun Bar " Mustafa Abi hosgeldin!" diye bagirir. Mustafa utanarak etrafina bakar " Sagolun! Sagolun!" der.

Asiye: "Ismini alemeee rusva eyleme!" diye devam eder. Herkes guler.

Mustafa basini sallar " Oyyy Asiyam Oyyy!"

Asiye: "Neeey Mistafam Neeey?"

Oyku:" Asiye Hanim, sovuma bu guzel katkiniz icin cok tesekkur ederim. Trabzon misafirperverligini cok guzel gosterdiniz. Sagolun!"

Butun bar Asiye'yi alkislar ve Asiye sahneden inip Mustafa'nin yanina gider.

Mustafa gulumsuyordur. " Hey Allahum yaa! Ula Asiye Reis bi sahneye cikmadugun kalmistu!"

Asiye sacini savurur " Icimde var kocacum napayum?"

Herkes Nefeslerin masasina gider ve konseri dinlemeye devam eder. Tahir gulerek karisina bakiyordur. " Seni cok seviyorum!"

Nefes Tahir'in elini tutar " Ben de cok seviyorum birtanem!"

Garson Nefes'in yanina gelir " Yenge sizin arabayi cekeceklermis. Bi gelip 2 dk'da cekermisun ? Ya da ver anahtaru biz cekeruz."

Tahir kalkar " Ben cekerum!"

Nefes:" Sen otur askim, iki dakikada halleder gelirim. Sen misafirleri yalniz birakma."

Tahir:" Nefes olmaz, ben de gelirim."

Nefes:" Tahirim, askim, hemen geliyorum, bekle beni kocacigim. 5 dk'ya sana donecegim yine."

Nefes cantasini alip disariya cikar ve arabaya dogru yurur. Araba'nin etrafinda cekici yoktur.

Nefes:" Allah Allah! E nereye cekecegim ki arabayi?"

Nefes'in birden dunyasi kararir. " Aaaaaah!"

Basina yedigi bir darbeyle bayilir. Nefes kaciriliyordur. Nefes'i bir minibus'e sokup kacirirlar. Minibus'un icinde tanidik bir sima vardir.

Vedat:" Eter'i niye verdim size? Niye vurdunuz askimin kafasina? Ahhhh! Zorla katil ediyorlar adami, zorla! Bittiniz ulan siz! Nester'le degil, baltayla girecegim size! Nefes askim, birtanem cok uzgunum sevgilim!"

















No comments:

Post a Comment

SAK Paralel Evren 43. Bolum -FINAL

Mustafa:" Oglum giprasmadan bi dur ya!" Tahir:" Vallaha bogaldum ha! Kravat baglamayi biliyrim abi, bi cek elini ya!&q...